Welkom - Labradorkennel van Foreburgh

Ga naar de inhoud

Welkom

Welkom

                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Wij Wij zijn Cees en Wil Borsboom en wonen met onze labradors op een woonboerderij in het noord- oosten van het land. Het plan te gaan fokken is in 1990 ontstaan. Nu, 28 jaar later is het een grote hobby van ons geworden, waar wij veel liefde, tijd en geld in willen steken.

Ons doel een zo gezond mogelijke labrador te behouden resulteert in het stellen van hoge eisen aan de gezondheidsuitslagen van onze labradors. Naast de HD/ED en PRA- onderzoeken hebben wij ook de Optigen prcd-PRA en RD-OSD onderzoeken aan ons eisenlijstje toegevoegd. Onze labjes hebben deze uitslagen inmiddels in hun bezit.

Wij zeggen niet per telefoon maar pas na persoonlijk contact een pupkoper een pup toe welke hij/zij niet zelf uit kan zoeken. Omdat de pups 7 weken bij ons zijn kunnen wij ze goed observeren en het best de karakters van de toekomstige eigenaar en pup met elkaar combineren. De pupkopers kunnen na 3 weken naar de pups komen kijken. Wij stellen het zeer op prijs als u daarna vaker komt. U koopt uw pup tenslotte voor vele jaren!

De pups worden in huis geboren en "genieten" vanaf hun 1e dag van de huiselijke geluiden t.w. stofzuigen, wasmachine, muziek en enthousiaste kinderstemmetjes.


Terug naar de inhoud