2018 - Labradorkennel van Foreburgh

Ga naar de inhoud

2018

Pups
Woensdag 19-09-2018  De pups zijn inmiddels van chip voorzien en vandaag zijn we met ze naar de dierenarts geweest. Ze waren allemaal gezond en dat is altijd weer fijn om te horen. Met de bolderkar hebben wij hun eerste ritje gemaakt in de auto en dat vonden ze heerlijk. Ze sliepen gelijk. Roosje komt regelmatig even bij de pups kijken maar vindt het niet meer goed dat ze bij haar drinken. De kleintjes hebben nl vlijmscherpe tandjes en dat doet Roosje veel pijn. We blijven nog even genieten van het spul want voor je het weet vliegen ze alweer uit.
Zaterdag 25-08-2018 De pups hebben hun bandjes om en schuifelen lekker om moeder heen. Ze hebben een prima natuurlijke klok in zich want de nachten gebruiken ze vooral nog om veel te slapen. Volgende week hoop ik de nieuwe baasjes te mogen ontmoeten. De weken zijn omgevlogen. Binnenkort krijgen ze al de eerst brokjes en dat is altijd feest voor hen. Snoetjes die heerlijk zijn voor moeder Roos om af te likken. Één pup had geen zin om te poseren en draaide zich op zijn rug.
08-08-2018 De pups van Roosje en Buddy zijn geboren   
Zaterdag 18-08-2018 De pups zijn nu ruim een week oud en worden al flinke beertjes. Ze hoeven niet te vechten voor hun eten want mama Roosje zorgt voor een eerlijke verdeling. Over enkele dagen zullen de oogjes open gaan en kunnen ze de grote wereld met eigen oogjes bekijken.
Terug naar de inhoud