2016 - Labradorkennel van Foreburgh

Ga naar de inhoud

2016

Pups
23-11-2016 De pups van Roosje x Buddy zijn geboren
Zondag 15-01 2017  Vandaag is ook de laatste pup Boris van Foreburgh naar zijn nieuwe baasjes vertrokken. Onderstaande foto's zijn genomen tijdens het uitvliegen van de pups. Dat betekent dat ik alleen Boris op de foto herken want hij was de laatste pup. Wij zitten nu met het legenest-syndroom maar dat zal nog wel even duren. Ik wens alle nieuwe baasjes heel veel plezier met hun nieuwe kameraadjes.
Woensdag 11-01-2017  De pups zijn vandaag precies 7 weken en de eerst is vanochtend gehaald. Dit zijn dus de laatste foto's van het voltallige nest. Gisteren is de fotografe geweest en heeft een prachtige foto-reportage gemaakt. Zodra ik de foto's van haar heb ontvangen zal ik ze zeker nog op de website/ facebook zetten. Ik wens de eigenaar van Luca van Foreburgh heel veel geluk en plezier met hem.
Zondag 8-01-2017                                                          Allereerst wens ik u allen een heel gelukkig maar bovenal gezond 2017 toe.
De laatste week van de pups bij ons thuis. Maandag 2 januari is de chipper geweest en woensdag 4 januari de dierenarts om de pups te chippen en te enten. De pups zijn voor de 3e keer ontwormd en natuurlijk helemaal onderzocht. Alle puppen zijn gezond bevonden waar ik telkens weer erg blij om ben. In ieder geval kunnen ze bijna aan de thuisreis beginnen. Ik ga ze missen!
Zaterdag 31-12-2016 De laatste foto's van de pups in 2016. Ze hebben enerverende dagen achter de rug en slapen vandaag heel veel.  Ik heb geprobeerd de bandjes van jullie pups te fotograferen maar ze staan er volgens mij niet allemaal zichtbaar op. Wij wensen al onze nieuwe baasjes een fijne jaarwisseling en een heel gezond 2017 toe en volgend jaar komen wij naar onze nieuwe huisjes. Kwispel van Ted, Elvis,  Storm, Bodhi, Mees, Charlie en Luca.
Vrijdag  23-12-2016  Door de drukte van de Kerst heb ik wel foto's van de pups gemaakt maar nog niet op de site geplaatst. Daar zijn ze dan, dik 4 weken oud, de grote wereld aan het verkennen. Ze hebben allemaal de 2e ontwormings kuur gehad en zitten inmiddels ook op vaste brokjes.  Na de Kerst ga ik weer nieuwe foto's op de site zetten.
Zaterdag 10-12- 2016  Weer een paar foto's van de pups. Je kunt nu zien dat de oogjes geopend zijn. Morgen zijn ze precies 3 weken en ze hebben de eerste geweekte brokjes al gegeten.
Dinsdag 06-12-2016  We zijn al weer 1 weekje verder en de pups hebben het prima naar de zin. De oogjes gaan nu langzaam open, de eerste stapjes worden gezet en ze reageren ook al op sommige geluidjes.
Woensdag 30-11-2016  De pups zijn vandaag precies 1 week oud en groeien als kool. Het zijn wederom prachtige jongens. Onderstaande foto's zijn vandaag gemaakt en laten zien dat ze een gekleurd bandje om hebben gekregen. Dit is om de pups indivudueel te kunnen volgen i.v.m. groei, gedrag en karakter bepaling.
11-08-2016  De pups van Amy x Max zijn geboren.
Donderdag 15-09-2016  De pups zijn vandaag precies 5 weken oud en zijn allemaal voorzien van een chip. Volgende week worden ze door de dierenarts gecontroleerd en ge├źnt en dan is alles in orde.  Op de foto zie je de pup met het rode bandje/ Moor, de pup met het beige bandje/ Shiva en de pup met het groene bandje / voorlopig Teddie.
Donderdag 11-08-2016  Amy heeft haar 1e nestje van 7 zwarte pups gekregen. Het zijn 3 teefjes en 4 reutjes. De pups zijn een paar dagen te vroeg geboren maar hebben de schade inmiddels ruim ingehaald. Amy en haar pups maken het goed.
Terug naar de inhoud