2019 - Labradorkennel van Foreburgh

Ga naar de inhoud

2019

Pups
Zaterdag 31-08-2019  
De pups zijn nu 10 dagen oud en groeien als kool. Het  zijn voorbeeldige pups met een hoog knuffelgehalte. De piepjes worden harder en het verplaatsen in de werpkist sneller. Het zijn 4 reutjes en 3 teefjes en ze hebben allemaal de mooie iets donkerder kleur dan hun moeder. ( Vader is immers fox-red)
Woensdag 21-08-2019
De pups van Amy en Bram zijn geboren. Ze waren 3 dagen te vroeg maar ondanks dat waren het allemaal gezonde en flinke puppen.
Zondag 05-05-2019
Er zijn deze dagen weer 3 pupjes met hun nieuwe baasjes mee naar hun nieuwe huis gegaan t.w. Pleun, Mac en Bo. Het wordt steeds stiller hier. De volgende wordt a.s. woensdag gehaald en helaas heeft 1 pupkoper om gegronde redenen zijn pupje moeten annuleren. Het gaat om een teefje. De overgebleven 3 hebben het nog steeds prima naar de zin en vechten zo nu en dan om de speeltjes die geluid kunnen maken.
Woensdag 01-05-2019
Vandaag zijn de eerste 3 pups vertrokken. Alle drie gaan ze een fijn leven tegemoet. Het zijn v.l.n.r. Rav, Toffee en Bas. De pups zijn klaar om te vertrekken. Wat zijn de weken weer omgevlogen. Jill heeft nog steeds moeite met de momenten dat er bezoek voor haar pups komt. Niet verwonderlijk, want dit is haar 1e nestje. Morgen en overmorgen gaan er weer pups weg en komen wij allemaal weer in het normale leven terug.
   Zondag 31-03-2019
   Vandaag liggen de pups hun eerste pap te eten. Dwars over elkaar heen en het liefst kruipend door de schaal. Na het eten is het voor moeder Jill dus flink poetsen.
                     12-03-2019. De pups van Jill en Fudge zijn geboren.
Terug naar de inhoud