2014 - Labradorkennel van Foreburgh

Ga naar de inhoud

2014

Pups

09-04-2014 De pups van Roosje x Buddy zijn geboren.

Woensdag 14-05-2014
De pups zijn vandaag precies 5 weken oud. De eerste baasjes zijn al op bezoek geweest en zullen binnenkort weer even komen kijken. Onderstaande foto's laten zien dat de nageltjes werden geknipt, ze gulzig hun brokjes verorberden en als toetje bij mama Roos nog een slokje melk gaan drinken, maar ook de ondernemende/pijnlijke stoeipartijen waarbij de pups steeds meer hun tandjes gaan gebruiken om daarna allemaal in diepe slaap te vallen.
 

Zaterdag 26-04-2014
De pups zijn vandaag 17 dagen oud en hebben de oogjes open. Ook schuifelen ze al meer en meer van de ene hoek naar de andere hoek van de werpkist. Mama Roosje is een hele bezorgde moeder die haar pups nog steeds niet graag alleen laat.

Woensdag 23-04-2014
De pups zijn inmiddels 2 weken oud en al schuifelend op weg naar de grote wereld die zij straks kunnen gaan zien en horen. Voor Roosje was het een verrassing wat er ging gebeuren toen zij door ons in de werpkist werd gelegd. De 1e pup wilde ze ook snel verbergen onder het kleed. Wat is dat nu moet ze vast gedacht hebben!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

26-02-2014 De pups van Marley x Joep zijn geboren.

Zondag 27-04-2014
Vandaag is ook de laatste pup van Marley vertrokken. Wij wensen alle pupkopers heel veel plezier en geluk met hun nieuwe huisgenootjes.

Zondag 13 april 2014
De pups gaan binnenkort naar hun nieuwe baasjes. Ze hebben met 6 weken allemaal de entingen en de ontworming gehad, de chipper is geweest dus ze zijn klaar voor het grote onbekende ......  

Donderdag 3 april 2014
De pups zijn nu 5 weken oud en binnenkort komen hun baasjes weer kijken. Ze eten, drinken en slapen het grootste gedeelte van de dag buiten maar als het  22.00 uur is gaan ze heel gehoorzaam weer naar hun "warme" bedjes toe.    

Donderdag 27 maart 2014
Op onderstaande foto's zijn de pups 4 weken oud en gaan de omgeving steeds meer verkennen. Hun spel wordt leuker en stouter maar daarna gaan ze weer diep en lang slapen. Het worden nu echte knuffelbeertjes. Ze eten al een paar dagen brokjes maar krijgen als toetje nog steeds het flesje melk van Marley.

Maandag 24 maart 2014
Na het eten ruimt Marley eerst alles op en daarna krijgen de pups hun felbegeerde drinken. Papa Joep komt regelmatig even over de rand van de werpkist bij zijn kindjes kijken.

Zondag 23 maart 2014
De pups zijn nu ruim 3 weken oud en gaan steeds meer verkennen en spelen. Ze hebben ook voor de eerste keer brokjes gegeten wat natuurlijk weer grote pret was. Hun dag bestaat nu hoofdzakelijk nog uit eten drinken slapen en heel veel geknuffel. Vandaag zijn ook de nageltjes geknipt en zijn ze helemaal opgepoetst en klaar om straks hun nieuwe baasjes te ontmoeten.  

Woensdag 12 maart 2014
De eerste 2 weken van de pups. Ze groeiden goed maar hadden de oogjes en oortjes nog dicht en konden natuurlijk nog niet lopen. Na 10 dagen begonnen ze voorzichtig door de kiertjes van hun oogjes te gluren en ondernamen al schommelend de 1e stapjes.

Terug naar de inhoud